Geometriai tervezésű tapéták lehetnek körök, vagy több minta alkotó keveréke, melyek trükkös elrendezéssel új geometriai formációt hoznak létre. Az alap és minta színekkel kombinálva ez egy  fontos folyamat amelyek kialakítják a tapéta mintákat. Háromszögek és téglalapok keverednek, kapcsolódnak a vonalakhoz, a négyzetek vidáman illeszkednek. A motívum illusztrációk is geometriai formába rendeződnek és egyértelmű harmóniát hoznak létre.

A geometrikus tapéta minták nagyon pontosak és ez teszi őket nagyon különlegessé. Optikai illúziók a geometrikus  tapétákon  új dimenziót hoznak létre a geometria művészetében. A precíz formájú minták illuzórikus hatást fejtenek ki egyedi elrendezéssel, amelyek szemet gyönyörködtetőek. A mélység szívó hatása, a háromdimenziós meglepetések, csodálatos optikai illúzióihoz vezetnek. Fekete-fehér vagy színes  Victor Vasarely után olyan új tapéta minták jelennek meg, amelyek erős térbeli dinamikát fejtenek ki.

A tapétaboltunkban különféle geometrikus tapéta mintákat rendelhet, amelyek lenyűgözi a kedves tapéta vásárló szemét. A színekkel és hatásokkal kombinálva a geometriai tapéta minták serkentő életérzést teremtenek a szobák falán.

Geometrikus stílusú virágok a skandináv stílus és modern vintage megjelenése a boltunkba megtekinthető. Ezeket a tapétákat és posztereket közvetlen Svédországból szállítjuk a kedves vásárlóink számára. A skandináv megjelenés az 1960-as évek óta svéd tervezéssel rohamosan fejlődik. Ez a stílus tiszta, világos és funkcionális a bútortervezésben, trendi a tapétákon és foto tapétákon, posztereken. A szigorú vonalak, trapéz alakú elemek, az egyenes felületek és a hengeres testek kombinációja időtlen és modern. A fehér, világosszürke és pasztell színek állítják be az alapot, de a sötét színek, mint a fekete, a gyöngyház vagy a mályva is gyakran harmonikusan kombinálódnak az élénk színekkel. A tapéta minták háromszögei, csíkok és az avantgárd grafikái vagy pontok és körök sziporkáznak a tapétákon. A skandináv dizájn absztrakt virágelemei áramlanak a tapéta dizájnba. A vintage megjelenése meleg és minden ízlésnek megfelelő a tervezése. Különböző tapéta stílusok ötvözik a múltat és a jelent. Ezek közé tartozik a kapitalista világ kopott stílusú ipari megjelenése, a jómódban élők luxus kopottsága.

Ha geometrikus tapétával kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig.
Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft. „MINDENÜNK A TAPÉTA”