Fibra

Fibra

Ebben a katalógusban a designer éles vonalakat kevert össze finom mintázatokkal. Az elegáns, kidolgozott formák összhangban vannak egymással, nagy választékot létrehozva ezzel. A mintázatok változatosak, találhatóak nagy virágos motívumok, csíkok és barokk mintát ábrázoló tapéták is. A kollekció darabjai érintésre textilhatásúak.

Fibra tapéta katalógus tapétái

„Fibra” tapétakatalógus
A „Fibra” tapétakatalógus igazán egyedi gyűjtemény, hiszen a durvább grafikai mintákat keveri elegánsabb virágmotívumokkal. A csíkok mellett lágy vonalvezetésű minták is szerepelnek, így tökéletes lehet modernebb kiegészítőkkel. A különleges tapétákat Cristiana Masi tervezte és adta ki 2016 elején. A kollekció egyedülálló volt már akkor is, nem csak mintáinak, hanem színvilágának köszönhetően is. Az összeállítás fő színei a vöröses, sárgás színek.
Fibra wallpaper catalogue
A wonderful catalogue disigned by Cristiana Masi, it was released in the early 2016. Colours: pink, yellow, blue, white, brown and red. Generes: big flowers, patterns, stripes, damasks. A modern idea, where skilled designers have forged sharp lines with soft shapes together. The elegant and refined structures are coordinated with each other, offering a wide choice of combinations . Rolls of 70 cm width.

Tapétakatalógusunkat az alábbi üzleteinkben tekintheti meg:


TapétaCentrum

TapétaCenter

TapétaÜzlet


© Copyright 2013 Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter csoport
Vásárlási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat