Linpha tapéta katalógus

Linpha tapéta katalógus

Olasz tapéta minőség, kedvező tapéta árak.

A katalógusban szereplő tapéták a természet frissességét idézik meg otthonunkban. A világosabb és sötétebb színek könnyed játéka, és a dombornyomott minták térhatásúvá teszik a tapétákat. A kollekcióban leginkább díszes virág és levélmintás darabok kaptak helyet.

Linpha tapéta katalógus tapétái

„Linpha” tapétakatalógus
A „Linpha” katalógust a természet ihlette, ahogyan ezt a lágy minták is mutatják. A fény-árnyék hatás eléréséért a sötétebb és világosabb színek váltakozásával játszott a tervező, igen eredményesen. A tapéta garantáltan visszaadja azt a nyugodtságot és békét, amit egy gyönyörű virágoskert nyújt. Főként virág- és levélmintákat alkalmazva érte el Cristiana Masi ezt a varázslatos hatást.
Linpha wallpaper catalogue
A wonderful catalogue disigned by Cristiana Masi, it was released in the early 2015. Colours: green, yellow, blue, white, brown. Generes: big flowers, damasks, floral themes. A natural explosion expressing in all its freshness and aliveness. Light reflection is highly enhanced thanks to a deep work on embossed elements displaying flourishing flower motives. Rolls of 53 cm width.

Tapétakatalógusunkat az alábbi üzleteinkben tekintheti meg:


TapétaCentrum

TapétaCenter

TapétaÜzlet


© Copyright 2013 Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter csoport

| Vásárlási feltételek || Adatvédelmi nyilatkozat