Küldetésünk Számunkra nagyon fontos, hogy vásárlóink elégedettek legyenek azzal az élménnyel, melyet tapétáink, kiegészítőink nyújtanak számukra.


Élet és Stílus a tapétázásban

Megjelentünk az Élet és Stílus magazinban! A képre kattintva Ön is elolvashatja a megjelent cikket.

Élet és Stílus

2015.január.
Tisztelt Mészáros Árpád!
Felraktuk a tapétát és nagyon szép lett! Köszönöm a sok jó tanácsot hozzá. A madárnak is tetszik, csatolok egy fotót róla.
Üdvözlettel: N. Z.
szobabelső

2014.Tél
Kedves Tapetaenter!
A tapéta nagyon gyorsan eljutott hozzánk, amit szeretnék Megköszönni!!! És nagyon szép lett a hálószobánkba! Küldök egy képet is! Üdv: Andrea
szobabelső


2014.Ősz Golden Harmony lakberendezési magazin
Harmony lakberendezési magazin tapetacenter

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!


2011. január 18.

Köszönetnyilvánítás- Szent István Bazilika Gondnoksága

bazilika


Mészáros Árpád a Tapétacenter csoport ügyvezető igazgatója riportot adott a Gazdasági Rádió - BrandFocus műsorában.
”Klasszikusan megjártuk az ilyen újságot, az olyan újságot, óriási mennyiségben kiadtunk kiadványokat, és ezek a kiadások valójában óriási pénzzel óriási veszteséget hoztak. Arra kellett rájönnünk, hogy az a gazdasági szisztéma és modell, ami jellemző volt és amit sokan jártak és költöttek rá, amibe tönkrementek, azt fel kell váltani egy teljesen új gondolkodásmódra, szellemiségre és célratörésre. Tevékenységünknek egy olyan útját választottuk, ami a saját erőre, a szellemiségünkre, gondolkodásmódunkra, gyorsaságunkra épül. A legfontosabb dolognak a szemléletmódot tartom, azt, hogy célom legyen és higgyek benne, hogy azt meg tudom valósítani. Mi ezt a célt kiválasztottuk és ehhez megtettünk mindent annak érdekében, hogy újszerű módon, újszerű gondolkodásmódban tudjunk előre törni.”

Mészáros Árpád

Hallgassa meg >>2008.05.30. Mosolygó Kórház Alapítvány támogatása
Egy kórházban gyógyuló gyermeknek nem csak a betegséggel kell szembenéznie, hanem az elszigeteltséggel, a fájdalommal és az ismeretlen jövővel is.

Annak érdekében, hogy ezt a traumát minél jobban elviseljék, átvészeljék a TapétaCenter tapéta katalógusokkal támogatja a gyermekek vizuális kultúrájának, kreativitásának a fejlődését./images/mosolygo-korhaz-tapeta1.jpg

/images/mosolygo-korhaz-tapeta2.jpg

Tauszik Katalin (Mosolygó Kórház Alapítvány)

és Mészáros Árpád ügyvezető (TapétaCenter)

Mészáros Árpád ügyvezető (TapétaCenter)

és Tauszik Katalin (Mosolygó Kórház Alapítvány)

Az alapítvány céljai: Alapítványunk azzal a céllal jött létre, hogy kórházban ápolt beteg gyermekeken segítsen, kétféleképpen: 1. Művészek - zenészek, bűvészek, bábosok, mesélők, kézművesek - által kivitelezett előadásokat szervez és szponzorál gyermekkórházakban vagy általános kórházak gyermekosztályain. 2. A támogatóktól befolyt adományokat orvosi felszerelések beszerzésére fordítja, amiket gyermekkórházaknak, gyermekosztályoknak ajánl fel. Művészeink jelenleg 7 budapesti és 11 vidéki kórházban látogatják a gyerekeket. A művészeti látogatások vigasztalást, felüdülést, vidámságot visznek a kis betegeknek, családjaiknak sőt a kórház dolgozóinak is. A kézműves foglalkozásoknak mindig nagy sikere van a gyerekek körében. Kreatív és lelkes kézműveseink vezetésével egyszerű, ötletes és szép tárgyak (pl.. képeslapok, állatfigurák) készülnek a kórtermekben. A foglalkozásokhoz sokféle anyag, kellék kerül felhasználásra, ezek között nagyon kedveltek, és sokoldalúan felhasználhatók a szép papír-anyagok. Támogassa Ön is! www.mosolygokorhaz.hu


2008.05.14. Nőklapja Magazin
Már reklámokban is használják a tapétáinkat. A képen látható tapéta: Cristiana Masi - olasz tapéta, a Parato cég gyárja, importálja a TapétaCenter csoport.

/images/vodafone-tapetacenter1.jpg

/images/vodafone-tapetacenter2.jpg 2008.04.05.
/images/nepszabi1.jpgNépszabadság - Lakástrend melléklet

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!2008.02.11. 6. hét TINA magazin
Szabja másként a tapétát!

Első oldal

Második oldal

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!

Ha szertné elolvasni a cikket, kattintson a képre!Üzletünkben 5000 féle tapéta, 1200 féle bordűr és szegély, 400 féle öntapadós tapéta található. A tapéták között van habosított, selyem, papír, vlies, üvegszövet. A helyszínen található tapétákon kívül, még 2000 féle választható katalógusból. Katalógusból való választás esetén, hétfő déltől számítva, 10-14 napon belül szállítunk a megrendelőink részére.
Tekintse meg üzletünk további kínálatát weboldalunkon: Tapétacenter
Üzletünk címe: 1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 47.
Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig: 09-18 óráig Szombaton: 09-13 óráig

Tel.: 06 1 3707010
Mobil: 06309578738
Fax: 06 1 231.02.73
E - mail: info@tapetacenter.hu
www.tapetacenter.hu


© Copyright 2013 Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter csoport
Vásárlási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat