piros-bordó Tapéták

Vörös és piros tapéták élénkítő hatásukkal elegáns és hangulatos légkört teremtenek a szobákban, hálószobákban, vendéglátó helyeken. Különböző arany és fehér színekkel melegen és méltóságteljesen ragyognak. A vörös tapéták rendkívül mutatósak és inspirálóak, kiemelik az eleganciát. A bordó tapéták erotikus tartalmakkal bírnak. Alkalmas minden korosztály számára és minden lakberendezési stílushoz, különböző faltervezési mintákkal.1 2 3

VÖRÖS TAPÉTA

Miért érdemes vörösre tapétázni a falakat?

A vörös tapéta színe a szobában az intenzív ragyogást fejezi ki. Ezt a színt a történelem során különös vonzerő lengte át mindig. A cézárok tógáját díszítette és a katolikus bíborosok ruháján él tovább ez a szín csoda. Eredetileg a bíbor csigából készítették és festették a kiváltságosok ruháit. A történelem megemlíti a „bíborban született Konstantin császár” nevét a színnel kapcsolatban.

A vörös tapéta ragyogása néha gyengéden lángolónak látszik. Megy hozzá a rózsaszín tavasszal, a lila szín pedig  a nagy királyok  és az új burzsoázia palotáiban a napjaiban. A piros szín nagyon sokoldalú, így nem meglepő, hogy a vörös tapéta széles választékban kapható a tapéta szaküzleteinkben.A tapéták gyártói, mint a Rasch, Livingwols, As-creation, PARATO  és még sokan mások a szerelem színeire támaszkodnak a monokróm tapétákkal szemben. Így minden korosztály számára minden egyes karakterhez és minden lakberendezési stílushoz megfelelő vörös tapéta található, amelyből számos elméleti és pszichés hatás származik.A vlies, nem szőtt  tapéták, a moshatóságuk miatt, vinil bevonatot kapnak. A vörös  tapéták üzleteinkben kaphatók különféle formatervezési mintákkal .Legyen szó akár rózsáról, tulipánról vagy ciklámenről, vagy a virágos tapétákról. Díszes dísztárgyakkal  vagy függőleges, vízszintes barokk csíkokkal, a vöröshöz hasonlóan szórakoztató lehet! .

Hatás és lehetőségeik

A vörös tapétákat elsősorban olyan helyiségekben használják, ahol fizikai munkát végeznek, mert a szín mentálisan és fizikailag stimulálja a színeket. Amikor aktiváló impulzusokat küldnek és energiát sugároznak, akkor a hálószobába nem ajánlatos vörös színre  tapétázni abban az esetben,  ha a pihenést és kikapcsolódást szolgálja. Ha viszont aktív erotikus helyiséget szeretnénk a hálószobából csinálni, akkor gyerünk és vágjunk bele és gondoljunk a vörös szalonok erotikus túlfűtöttségére. Meleg árnyalata a vitalitást és az aktivitást jelenti, feltölti az energia szintjét, és szellemi erőt biztosít amikor az álmosság, a fáradtság és a könnyed szívéjesség terjed.Azonban úgy tűnik, hogy vörös nem segíti  az alvást. Van igazság a földön, mert a bíborban születetteknek nincs mindig jó alvása.

A vörös színű tapétáknál a jelek szándékosan állíthatók be, mert ez a jel színe.Mentális szinten ez a tapéta egy erős akarat, az elszántság és az állóképesség tapétája.Ehhez erős érzelmek és erotikus érzés is társul. A szerelem, a szenvedély, az érzékiség, az erotika, a temperamentum és a tűz együtt járnak a domináns színnel.A piros  tapéta  serkenti a szervezet idegrendszeri és metabolikus folyamatait .Étkező helyeken étvágygerjesztő. A pirosra tapétázott szobák lángoló tüzet, érzéki erotikát és koncentrált erőt sugároznak.Ez a szín kifejezi az agresszivitást és serkentőnek érezhető. Ez a szín ideális a falak tapétázására, ahol  aktív  és nem csak az alvás és a pihenés folyik a  tapétázott helyiségekben.Ha azonban nem szeretne vörös tapéta nélkül dolgozni, akkor csak falra különböző csíkokat ragasszon.A túl sok a színárnyalat, megöli a nyugalmat,  és ingerlékenynek érezhetjük magunkat, ha hosszú ideig itt tartózkodunk a szobában. Növelheti a szorongás érzést.

Mi illik a vörös színű tapétákhoz?

A vörös tapéták ösztönző és élénkítő hatásúak és segítik a hangulatos légkört és elegáns térbeli élményt nyújtanak, amely a lakberendezési stílustól függ.Az arany vagy fehér tapéta kombinációjával a vörös tapéták méltóságteljeseés melegen ragyognak. különösek a nagy virágnyomatokkal díszített faltapéták.A komplementer zöld színnel kombinálva a vörös tapéták rendkívül elegánsak. A két szín fekete árnyalatai természetesen kiemelik ezt az eleganciát.A környezetet  diszkréten kell megtervezni azért, hogy a lakástextilek és díszítéseket a színes mintától piros színűvé váljanak.A fekete vagy kék otthoni kiegészítők harmonizálnak az inspiráló falburkolatokkal , valamint a vázákkal, virágcserepekkel, függönyökkel és párnákkal.

A vörös tapéták ideálisak a fal előtt egy tárgy elhelyezéséhez vagy például egy bútorhoz, fekete zongorához. A sok vörös szín kissebbé teheti a szobák méretét- összemegy a szoba.© Copyright 2013 Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter csoport
Vásárlási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat