bézs-drapp Tapéták

A bézs színű tapéták kiválóan alkalmazhatók a lakások belső helyiségeiben. Jól illenek a lakás bútoraihoz, dekorációkhoz és textíliákhoz. A bézs árnyalatai sokszínűvé varázsolják a hálószobákat és közösségi helyiségeket. Diszkrét érzelmeket keltenek a bézs-drapp szobák az életünk minden időszakában, a változatos formatervezéssel.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

BÉZS tapéta.

Magyarország egyik legkedveltebb színe a bézs. Ha bézs színű tapétát választ, akkor egy biztos színt választ a szobák falainak a dekorálásához.

A bézs színű tapéták mindig megnyerőek és kiválóan kombinálhatók a lakás belső berendezéseivel.  Jól illenek a  bútorokhoz,  textíliákhoz és egyéb dekorációkhoz.  A kék, a szürke, tengerkék vagy a piros színek  jól passzolnak a bézs színű tapétához. A ragyogó rózsaszín a narancssárga,  a bézs  színű tapétákhoz  kiválóan kombinálható.  Ezeknek a variációknak a hatására jól érzi magát a szobájában, otthonában vagy a munkahelyén. Nagyon fontos a diszkrét, visszafogott érzelem a belső terek tapétázásánál. A változatos formatervezés esetén a bézs tapéta árnyalatai sokoldalúvá teszik a lakást vagy a háló szobát.  Virágok, bézs csíkok a nappaliba kiválóak, ezek jól illenek a  barokk stílusú szobákhoz.A monokróm( egyszínű) tapéták  jól kiemelik a klasszikus belső teret, időtlenséget kölcsönöznek. A festmények jól mutatnak ezeken a falakon.

A stílusos bézs tapéta, a kifinomult életérzés 

A sötétbarna a fehérrel színnel kombinálva  találkozik a bézs finomságával akkor különös érzelmek szabadulnak fel.  Kijelenthetjük, hogy a  bézs, a természetes szín érzetének felel meg.A visszafogott színek hasonlítanak a homokra, krém színre, vagy az észak indiai kasmírra . Ez a szín kényelmes, harmonikus hangulatot teremt és a színek között a legközvetlenebbnek számít.Természetes, hogy a bézs színű tapéta nagyon népszerű.Alkalmas a konyha, hálószoba, irodaépületek harmonikus belső tereinek a tapétázására. Jól házasítható a barna, az erdei moha, és a csokoládé  színekhez.

Designerek és a drapp tapéta tervezés 

Dekoratív belső terekben jelennek meg az arany díszítésű bézs tapéták. A nappali helyiségekben a barokk és arisztokratikus bútorok, kiemelkednek a bézs színvilágban. A  lágy bézs színek hűvös árnyalatokkal, szürke vagy szürke kő színnel kitűnőek.A természetes anyagok és a fenyőfából készült bútorok meginvitálják a bézs tapétás szobában a pihenésre és lazításra a megfáradt embereket .A színsemlegessége miatt a bézs szín a végtelenségig felhasználható és minden ízléssel össze egyeztethető.  Tervezhető az általunk forgalmazott skandináv és olasz tapétákhoz is!© Copyright 2013 Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter csoport
Vásárlási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat