Luce tapéta

Luce olasz klasszikus tapéták

Monumentális minták, melyek a 106 cm széles tapétán remekül érvényesülnek. A súrolható felületű vlies tapéták felülete textúrát ad a falaknak.

A „Luce” tapéta katalógus matt-selyem színek alkalmazásával megnyugtató életteret alakít ki. A klasszikus minták remek antik koptatást kaptak, ezzel fokozva az elegáns megjelenést. Különleges és monumentális mintái lehetővé teszik, hogy az otthonunkat elegáns környezetté alakítsuk át. A színek természetes jellege még inkább kifinomulttá teszi a háttérkép gyűjteményt.

Luce tapéta katalógus tapétái

A „Luce” katalógus különleges olasz formatervezés által készült. Természeti robbanás, minden frissességében és formavilágában. A finom árnyalatok, melyeket a természetből vettek elegáns lakásbelsőt eredményeznek. A dombornyomott motívumok fényessége és tisztasága teszi a gyűjteményt különlegessé. A monumentális formaterveket 106 centiméteres szélességre helyezték, amely növeli a textúrát és a domborműveket. A koptatott hatású barokk minták nem csak különlegessé és antikolttá teszik a lakást, de egyfajta elegáns életérzést visznek a falfelületre, amelynek köszönhetően remekül illeszkedik a klasszikus bútorok mellett. Modern formatervezése nem csak a klasszikus, hanem a modern bútorok s berendezések mellett is remek látványt nyújt. Szállodák fényét emelik, lakások otthonosabbá tételét erősítik. A csíkos tapéták különleges színvilágot kaptak. Erősebb és halványabb árnyalatok is megjelennek benne, amelyek játékossá teszik a tapéta mintát. A csíkos tapéták remek optikai tulajdonságokkal rendelkeznek, hiszen nyújtják vagy szélesítik a teret, attól függően, hogyan vannak a falfelületre helyezve. A virágmintás tapétákkal, melyek ágakon kúsznak felfelé, a természetet csempészhetjük otthonainkba. Felületük jó színtartósággal bír, valamint súrolhatóak. Így bátran tehetjük olyan helyekre, ahol komoly igénybevételnek vannak kitéve. A gyapjúrostos tapéták környezettudatos termékek, ezért nem csak a kinézete luxus, hanem az anyagminősége is. valamint ezeknél a tapétáknál csak a falat szabad megkenni tapéta ragasztóval.

Tapétakatalógusunkat az alábbi üzleteinkben tekintheti meg:


TapétaCentrum

TapétaCenter

TapétaÜzlet


© Copyright 2013 Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter csoport
Vásárlási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat