türkiz Tapéták

A türkiz tapéta, poszter és foto tapéta színei hangsúlyossá teszik a szobák falait. A türkiz tapétáról elmondhatjuk, hogy fényűző, romantikus, elegáns és kiemeli a falakat. A lakberendezésben a türkiz tapéta pihentető, kiegyenlítő hatást, felfrissülést, dinamizmust és kreativitást nyújt. A türkiz tapéta grafikus és geometriai mintái egyediek, ezért alkalmasak a társalgó helyiségben, a mindennapi életünk helyszínén.1 2

TÜRKIZ tapéta

Kasmír hercegek tapétája a lakásának négy falán.

Napfény ragyogása, tiszta levegő, sós tengerpart, a himalája türkiz hegyei és a homokos tengerparti kikapcsolódás életei ez a gyönyörű színt. A 21. században a türkiz tapéták elérkeztek az otthonába! A fagyott kék és a csillogó akvamarin a  kékeszöld  türkizek sokszínű árnyalataival arra késztetnek bennünket, hogy ezzel az életérzésünknek megfelelő tapétával burkoljuk a falainkat.


A türkiz tapéta nemes,  hangulatos megjelenésű

színes türkiz  akkor jön létre, ha a zöld és a kék egyenlő arányban keveredik.A színek keverésével intenzívebb zöld vagy kék szín jelenik meg. Ezért hívjuk őket „ türkiz zöldnek, vagy türkiz kéknek” A türkiz árnyalatok mintha hűvös színűek lennének, akárcsak zöld vagy kék türkiz.Ezek a színek harmóniát és biztonságot teremtenek a lakó környezetünkben. Ez a szín  összehozza a testet és a szellemet . A türkiz mint drágakő lenyűgözte mindig az embert. Fáraók kedven színe és ékszere,  kasmír hercegek romantikus érzelme a drágakő  után, színe a palotákban. A mai tapétázok kedvenc színe a mai modern világban is a türkiz tapéta.


Alkalmazási lehetőségek egy dinamikus környezetben

A lakberendezési stílustól függően a türkiz tapéták megtestesítik a bátorságot, de nyugalmat is keltenek, amely pihenését segíti a megfáradt XXI. századi felhasználóknak. Fontos a hálószobában vagy mosdó helyiségekben ! Egzotikus a kékszínű madártollak és az arany díszek tobzódása rendkívüli.Ez nem más mint a kelet gyönyörűsége,  európai környezetben.

A türkizhez ha meleg árnyalatokat adunk hozzá, akkor a  sárga, a korall, a vörös és a rózsa színek pozitív energiát és dinamizmust biztosítanak a megfelelő élettereknek, ezáltal a helyiségeink nagyobbnak és hivalkodóbbnak látszanak.


A tenger kék színének megnyugtató hatása miatt lazítson és  érezze jól magát! Fontos a sokszínűség. A szín, a minta és a design minősége emeli a türkiz hangulatát az érzelmeinknek. A tapétákat keresse üzleteinkben és web áruházainkban.


Fontos a sokszínűség. A szín, a minta és a design minősége emeli a türkiz hangulatát az érzelmeinknek. A tapétákat keresse üzleteinkben és web áruházainkban.

Tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető Telefon: +361 788 5095
© Copyright 2013 Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter csoport
Vásárlási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat