POETRY  Költészet - a költői tapéta gyűjtemény


A Borastapeter tapétagyár új katalógusának tapéta mintái kifejezik az örök emberi érzéseket. A szobák falai és a ki nem mondott mondatok között a képek és a könyvek életre kelnek. A tapéta minták és a belőlük áradó kézműves valóság új érzéseket keltenek a közöttük élőkben. Ylva Sharp és Malin Björklund tervezők együtt működése ez a szép tapéta katalógus. Ez a modern tapéta háttérkép gyűjtemény egyszerre könnyed és hívogató. Költői érzéseket ébreszt minden rezdülése. A szépen megtervezett tapéta minták között megjelennek a szigorú kalligrafikus virágos akvarell hatások.

Ezek a tapéták nem kaphatók az obiban és praktiker áruházban, mert a TAPÉTA CENTER 1047 Budapest Perényi Zsigmond utca 47.  tapéta boltban kapható.  

 


-    Azt akartuk, hogy inspirálja az embereket a tapéta szépsége és a forma nagyszerűsége. Emelkedjen ki a tapétákon a forma egyszerűsége amely legyen egyértelmű a kiválasztott részletekben - mondta Madeleine Sidemo tervező.

Madeleine Sidemo Madeleine Sidemo tervező


A tapéta katalógus gyűjteménye  nyers alapon készült, vagy tisztított fehérített kivitelben, ahol a részletekben izgalmas gondosság rejlik.

 


A Poetry kollekció  30 háttérképet, 12 ásvány mintás tapétát tartalmaz.


A Poetry- Költészet tapétáit keresse üzleteinkben.

Megtalálható és rendelhető a Tapétaüzlet 1089 Budapest Delej utca 43 helyen.

Telefon: +361 788 5095.


     


A Borastapeter a legrégebbi és messze a legismertebb háttér tapéta márka. Minden évben legalább 5-7 új tapéta katalógussal jelentkezik. A tapétái alapján klasszikusak és időtállóak, mert a márka folyamatosan fejlődik a mai világ kihívásainak megfelelően. A piacon különleges a szín és forma gazdagsága, igazi skandináv, svéd design. Megállapíthatjuk, hogy igazi inspiráló jelenségek a Borastapeter falkárpitok az európai tapéta piacon. Hasonló kapható a diego tapéta áruházban. 

A költői tapéta gyűjteménnyel kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft.
„MINDENÜNK A TAPÉTA”