Sok vásárló számára a luxus tapéta értékét az anyag összetétele határozza meg. A Tapéták esetében általános különbséget kell tenni a hátlap és a felületi anyag között. A tapéta üzletünkben luxus tapéták kaphatók nem szőtt vlies tapétaként. A felületek modern és rendkívül exkluzív anyagok széles skáláját kínáljuk. Válasszon a következők közül: VERSACE tapéta, Textil tapéta, Crush tapéta

A termékkínálat mosható, például a Versace luxus tapétával.

Érzéki luxus effektusok, struktúrák révén - kifinomult luxus tapéták

A luxus háttérképek szó szerint ragyognak a finom kivitelben. Legyen szó a speciális fényes matt hatásokról a nyomtatási folyamatban, zúzott és pelyhesített felületekről, irizáló üveggyöngyökről, csillogó csillámkövekről, ezüstszálakról, fémüvegekről, irizáló és holografikus hatású fóliákról, integrált domborműszerkezetekről és dombornyomásról. A szín és a minta összekapcsolásával nemes tapétákat készítenek, amelyek a szobát lakóhellyé emelik.

A luxus tapéták minőségi és funkcionális tulajdonságai

Az egyik oldal a felületminőség, de egy luxus tapéta funkcionális és kényelmes minősége is. A tapétabolt luxus tapétái minőségi szempontból pontoznak minden szinten. Víz- vagy mosásálló, fényálló, lángálló, ellenálló és a hordozó anyagától függően nedvesen, eltávolítható, szárazon lehúzható vagy lehasítható szárazon sztrippelhető. Tervezheti az akcentus falakat.

Az üzleti és fogadó helyiségek finom berendezése luxus tapétával

a kiváló szolgáltatás szempontjából és reprezentatív tervezőeszközként is az első választás. Ez lehetővé teszi a kiállítási és értékesítési helyiségek falainak bemutatását és az érték kétszeres aláhúzását, például, ha olasz bőrcipőt vagy ragyogó valódi ékszert árusít. Készítsen tökéletes környezetet az esküvői irodához, az elbűvölő bárhoz, a kiváló ínyenc étteremhez vagy a luxusszállodához, irodához.