BB HOME PASSION VI

A Fekete-erdőtől Afrikáig. És egy gyors kirándulás a Skót Felföldön? Ez a gyűjtemény egyedi és színes útra visz. Itt sokféle stílusú világ keveredik - néha egzotikus, néha visszafogott, néha teljesen természetes. De mindig azzal a bizonyos életérzéssel. A tapéta katalógus szövetekkel és anyagokkal játszik, durva téglával és finoman szövött textilekkel. Fából készült gerendák, patak és sűrű fenyőerdő is csatlakozik, és rusztikus báját vonzza a városi életbe. Be akarja mutatni az afrikai életérzéseket Európának. Megjelennek a rózsaszín, sárga, sötétkék és tükör színes web- és nyomtatási technikák és teljesen új tervezési utakat kezdődnek el.

 

Afrikai lélek és Barbara Becker

"A szívem nevet, amikor Afrikára gondolok. Az emberek féken tartott vidámsága, éneklésük és táncuk, a közös, családi összejövetelek - ezek azok a dolgok, amelyeket különösen szeretem az afrikai kultúráról. Az egész kontinens annyira gazdag színekben és különböző mintázatokban: például a Burkina Faso környéki kis falvak körüli turné." A nők világos színű ruhákban, érdekes mesterségekben és részletesen festett falakon mutatják be a nőket. Afrika sokkal több, mint szafari. Ez az a hely, ahol az etnikai megjelenés született, ahol bátorság van a színek és a minták rendkívüli kombinációinak kialakításáért ruhákon, ékszereken és táncokon tapétákon keresztül. Itt minden élet gyökere jelenik meg. 
Szeretném, ha a kontinens rendkívüli szépsége a tapétákon keresztül beszélnének nekem, és meghívja Önt, hogy velem induljon a nagy tapéta felfedezésre. Mert mindannyiunkban van egy darab Afrika.

Anyag: vlies tapéta. Ragasztója Metylan Direct tapéta ragasztó 

Időtartam: 2020. év végéig

Vizuális benyomások a Rasch bb Home 6 tapéta katalógusából.

 

 

 

 

A tapétát forgalmazza a Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter üzlete
1047 Budapest Perényi Zsigmond utca 47.

www.tapetacenter.hu 


Tanácsadó Mészáros Árpád tel: +361 788 5095