Fedezze fel a TAPÉTÁZOTT fantáziavilágokat a gyermekek szemein keresztül.

A gyerekek nem csak éjszaka álmodnak, hanem a nap folyamán fantázia világba merülnek. A tapétázott gyerekszobának kényelmesnek és szórakoztatónak kell lennie. Az alábbiakat figyelembe kell venni. A belső tereknek színesek lehetnek, mint az élet, de divatosak és korosztályhoz illőnek kell lennie. Hozzon létre egy helyet a szobában a tanuláshoz, amely egyben meghívó hely a kikapcsolódásra és a barátokkal való találkozásra.

A tapéta háttérképeink mind a fiúk, mind lányok számára vonzóak. A választás nem csak a legkisebbekre korlátozódik, hanem az igényes tinédzserek is találnak elegáns motívumokat.
Gyűjtemények gyermekek és tinédzserek számára:

XVIII. Bambino:

Képzeletbeli motívumokkal, vidám színekkel és nagy figyelmet fordítva a részletekre, a falak hatalmas csillagos égboltmá, nagy dzsungel tájakvá vagy végtelen tengerekké válnak. De nem számít, mely világokba szeretnének belemerülni a gyerekek: minden harmonikusan összehangolt. A kollekció tompított hangokkal működik, például lágyzöld, nyugodt óceánkék, pasztell rózsaszín vagy világosszürke. És ki szereti finomabbat? Választhat klasszikus csíkot vagy minimalista háromszög mintát.

Fiatal művészek:

Ebben a színes gyűjteményben olyan fiatal művészek szobájának képei találhatók, akik képesek voltak művészileg elbocsátani a gőzt. Itt a fiatalok és az idős emberek meg fogják találni, amit keresnek, így minden szoba megkülönbözteti sajátosságait. Fedezze fel azokat a motívumokat, amelyek lenyűgöznek, vagy mosolyog az arcába.

Lucy az égen:

Ez a modern tapéta kollekció friss és tágas, élénk színei és mintái egész évben nyarat hoznak a gyermekek otthonába. A buja virágdíszek, a színes akvarellek és a buja pálmafák ugyanolyan élénk színűek és igazán látványosak. Élénk motívumok flamingókkal és papagájokkal, amelyeket úgy festenek, mintha ecsettel lenne a tökéletes kiegészítő.

Gyerekek és tizenévesek, KIDS & TEENS 3:

Itt a nagyon kicsi lakberendezési szakértők és az igényes tinédzserek meg fogják találni, amit keresnek tapéta és szövet esetében, hogy saját menedékhelyüket egyedileg és gyönyörűen megtervezzék. Kicsit őrült és színes gyűjtemény, mint maga az élet.