A 3d fotó tapéták a 21. század modern faldíszei. Ez a modern dizájn elem különlegessé, egyedivé varázsolja a lakott környezetünket, lakásunkat és munkahelyünket. Az ilyen fotó dekoráció finomságot, érzelmet és pozitív energiát hoz a lakóterünk belső fal felületeire.  A 3D tapéta megfelelő kiválasztásával hangsúlyozzuk a belsőépítészet meghatározó stílusát és a belsőépítészeti szépségét egyedivé teszi. A különböző tapéta minták között megtalálja azokat a személyiségéhez közel álló dizájn alkotásokat amelyek a klasszikusan berendezett nappali látszó falait díszítik, kiemelkedően és dekoratív módon. A pasztell színekkel díszített tájképek csodálatosak a szerelem szobáiban. A virág mintás fotó tapéta falával pedig elegáns belső teret képez és egy mesés kert báját teríti elénk. Érdemes díszíteni a belső tereket ilyen 3D fotó tapétákkal mert  ez teszi a belső otthonunkat karakteressé, vonzóvá és a többitől megkülönböztethetővé.

Tapéta kínálatunk megtekinthető üzleteinkben, illetve online is megrendelhetőek a tapetabolt.com -on.

 

Univerzális belső 3D dekoráció, a modern fal freskója

Mivel a 3D fotó tapéták az eddigi legnépszerűbb posztereket  váltották fel, ezért a belső terek kifejezőbbé váltak. Megjelenésükben nőtt a  díszítő térhatásúk és több kontraszttal dolgoznak. A modern technológiának köszönhetően a nappaliban lévő bútorok harmonizálhatnak a 3D-s technológiával és dekoratív intenzív színben jelennek meg. Ez megnöveli a kedves szobájának optikai megjelenését, amikor a kedvelt tájat vagy a legszebb mintát látja. A modern fotó tapéták lehetővé teszik, hogy a választott motívumot minden belső térben sikeresen alkalmazzák. A tapéta felragasztása a falra csak rövid ideig tart. A 3D fotódekorációk vonzóbbá teszik a nappali vagy az ebédlő látványát és a gyermekek számára készült fotó tapéták biztosítják a gyermek hálószobájának mesebeli jellegét. A jó minőségű színes részletek vizuálisan megnövelik a belső teret és különleges hangulatos légkört teremtenek a szobában, irodában, szálloda, hotel, benzinkút helyiségeiben. A jó minőségű Mr Perswall, Komar, AG-Design 3D foto tapéták segítségével a lakásban meleget, optimizmust és örömet szerezhetünk. Az ilyen univerzális dekoráció jól működik mind a hagyományosan berendezett konyhában, mind az eklektikusan kialakított nappaliban és egyéb közösségi helyeken. Keresse üzleteinkben, web áruházainkban a rendelkezésre álló formatervezett minták közül az Önnek legmegfelelőbb termékeket. Ajánlott háttérképeinket áthatja  a klasszikus, az elegancia, a geometriát, az absztrakciót, a mágikus és festői tájak iránt rajongók lelkesedéseKedves vásárlóink igényeinek kielégítése érdekében a Hajlék-2000 Kft különféle vevői érdeklődésnek figyelembevételével alakítja a 3D tapéta és a 3D foto tapéta ajánlását.

  A 3D fotódíszek bája

A fali dekorációk egyszerű vagy klasszikus stílusú belső térrel megújhodást és frissességét fejeznek ki. A kifejező design, színes kompozíciók, grafikai mozaikok, festői táj és a különböző motívumok teszik lehetővé az Ön igényeinek megfelelő minőségű hálószoba  kialakítását. A kiválasztott foto tapéta a hálószoba egy képzeletbeli megjelenését fejezi ki. Az ilyen 3D poszter ideális hátteret biztosít a hálószobában az ágynemű és a színes párnák színösszeállításához. Az így kialakított  hálószoba jó körülményeket teremt a kikapcsolódáshoz és a pihenéshez. A megfelelő kialakítás biztosítja a kikapcsolódást és megnyugvást, ami jó munkába menést eredményez.  A csábító belső teret ábrázoló foto tapéta a nappaliját a világ másik végébe szállítja és a külvilágot elviselhetőbbé teszi, a mindennapi életet pedig élvezetesebbé. József Attila szerint ”indulhat a józan robot”. A fotó tapéta a  hálószobában inspiráló hangulatot teremt a belső térben, finomsággal, érzékenységgel és sok színnel.

3D fotó tapétával kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.

Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon.

Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

„MINDENÜNK A TAPÉTA”