Luxus tapéták - Kényeztesse magát a legjobban környezetében.
 

A luxus tapétákat számos funkció határozza meg. A luxus ma mindenki számára nagyon egyedi, anyagi jellemzőkre épülhet, vagy különleges, nem konkrét igényekre és vágyakra terjed ki.

A luxus tapéták színe arany, ezüstösek, gyöngyös fényűek és csillogó kövekkel berakottak. Az anyagok, minták, motívumok, szerkezetek, extra különlegességek és kiemelkedő funkcionális jellemzők a luxus tapéta exkluzív tartományban.


A luxus kifejezésről

A luxus kifejezés a latin nyelvből származik, és helyesen lefordítva "bőséges termékenység".
A tágabb német magyarázatban a luxus jelenti a "magas minőséget", és azt jelenti, "bármi, ami meghaladja a megszokott mértéket vagy életszínvonalat". "Minden" jelentése anyagi és immateriális luxus. A luxus a gazdagsággal, a hatalommal és a pompával azonos. A luxuscikkeket gyakran státusszimbólumnak tekintik. Eddig a klasszikus magyarázat, a luxus a minőség kifejezése.

A luxushoz gyakran rendelkezik gyártó vagy tervezői nevekkel az adott luxuscikkek szegmélyítéséhez, mint például a Maserati, a Rolls Royce, a Bugatti, a Chanel, a Prada, a Versace, a Rolex. Tapéta boltunkban Versace csodálatos luxus tapétákat is megrendelhet, mert a haute couture címke örömmel átadja divatos finomításait az otthoni tapétáknak.


Luxus és luxus - Egy kis elemzés

A luxusban élnek, fényűző dolgokkal körülvéve - ki nem álmodik róla? Függetlenül attól, hogy ez a kis luxus vagy a nagy  luxus. Ez egyrészt pénz kérdése, másrészt a luxus is a személyes életmód és a kapcsolódó értékek által is meghatározottak. Nagyon jó példa erre a minimalizmus, amely semmiképpen sem jelenti a minden szinten való elhagyást, hanem a fogyasztás csökkentése és a kezelhető mennyiségű dolog. Sok embernek sok van a jóból, de nem minden jó minőségű vagy akár értékes is. Egyszerűen megvásárolták, legyen az olcsó vagy drága anélkül, hogy a tényleges szükséglet pontos megfontolását elvégezték volna. A minimalista  szabály érvényes a kevésbé több és a kevés pedig fényűző és értékes lehet. A minimalista életforma követői tudatosan a tárgyak és elemek magas színvonalára koncentrálnak, amellyel körülveszik magukat. Jobb egy fantasztikus és minőségi luxus tapéta, mint egy felesleges bútor.. Folyamatosan egyre inkább megváltozik a társadalomban rejlő luxusérzet, ami tükröződik a tervezési elemekben is, mint például a privát, üzleti vagy nyilvános tér luxus tapétáinak tervezése. Az immateriális luxus tényezők a pusztán anyagi luxus tárgyakkal győzedelmeskednek. Az idő, az egészség, a jólét, a kikapcsolódás, az álomvilágokban való menekülés, az önmagával való találkozás, a vitalitás és az energia valódi luxusszellemnek számít a mai hektikus és teljesítményorientált világban, melyeket már nem könnyű elérni Magyarországon.

A luxus tapéta több mint egyszerűen luxus anyagi termék


Luxus tapéták néhány érdekes szempontját vizsgáljuk meg. Az elbűvölő, nemes és minőségi tapétafelületekkel megmutatkoznak, megfelelnek a magas funkcionális szabványoknak. És új mintákat, motívumokat, struktúrákat és hatásokat nyit meg új térbeli világokkal, amelyek megkönnyítik és könnyedén megengedik nemcsak a designer tapéták anyagi luxusát, hanem az immateriális luxusszellemeket is.

  • Mi lehetne szebb, mint pihenni és aludni, mint egy királyné vagy király egy hosszú nap után egy hálószobában, mely fenséges luxus tapétával lett ellátva?
  • 1001 éjszaka tündérek keleti paradicsomában való fürdőzés - a díszes mintával és arannyal átszőtt tapétával díszített luxus tapéta teljesíti ezt az álmot.
  • Étkezzen úgy, mint Isten Franciaországban, Angliában, Rodos-on vagy a Karib-térségben. Az étkező luxus tapéta nélkül, amely nem csak az étvágyat serkenti, hanem elősegíti az életképességet és az extravagáns életmódot nem ér semmít.
  •  Üdvözöljük vendégeit és természetesen magunkat a folyosón és egy elbűvölő és mégis ellenálló tervezett luxustapétával, és felejthetetlen első benyomást hagyunk az érkezőben.

Számtalan példa, amelyek szinte minden szobát tölthetnek be az exkluzív csillogással, jönnek hozzánk ezek luxus tapétaként. De hagyja magát elcsábítani az ihletének tapéta újdonságok és a klasszikus design szépségek terén, a luxus tapéta mindig kifejezi a személyiségét különböző, és különös helyzetekben. Még az egyedi szerkezetekkel és felületekkel rendelkező szokatlan mintázati tapéta is luxus tapéta lehet. Kényeztesse magát a legjobban - ez a szlogen kifejezetten utal a saját luxus szellemiségére, és ezt egyszerűen nem lehet eldobni.


Minta, motívum, design - Klasszikus és modern luxus tapéta

A luxus tapéták különleges mintázattal és formatervezéssel rendelkeznek? Vagy bármelyik formatervezésen látható a finom tapétákon? A luxus tapéták kedvencei a klasszikusok, például a barokk minták, csíkok, virágminták, romantikus minták. A geometria minden aspektusában és a finom felületi textúrákkal kombinálva a modern luxus tapétát trend-orientáltá teszi. Továbbá az anyag utánzatok, mint például a bőr tapéta az antik csempe vagy kő jól néz ki a falon. A klasszikus és modern tapéta kreatív módon kombinálva, megatrendként jelenik meg, amelyet tovább fokozhat az anyagok és a színek.


A luxus tapéta színes világa


Arany, ezüst, bronz, királykék, lila, éjfekete, a luxust és a pompát tükrözik. Ezek között végtelen árnyalatok és színkombinációk, valamint világos-sötét kontrasztok, amelyek innovatív módon változtatják meg a luxus színeket. Kiválaszthatja a minta és a design háttérképeket a boltban www.tapetcenter.hu az alapszín és a minta színe alapján, így számtalan tervezési lehetőséget kaphat az Ön személyes ízlésének és stílusának megfelelően. A fekete és az arany buja eleganciája A mokka barna vagy türkizkék aranyszínű rajzokon keresztül csodálatos dinamikát kapnak. Az ezüst minden árnyalatban, fehér, világoskék vagy puha rózsával keveredve, romantikus, nemes vagy szórt érintést kölcsönöz a szobában. Az arany és az ezüst ellentétben áll a pszichoenergetikai érzékelésben, de nem a közvetlen befolyásol bennünket. Míg az arany a nyertesek meleg, napsütéses színe, valamint a rohanó pompája és sugárzó ereje, az ezüst mágikus, hűvös, varázslatos kiegyenlítő és ünnepi színnek tűnik. Bár az ezüst az arany ragyogása mögött mozog, gyakran az éjszakai égbolt fényes csillagaihoz hasonlít.

Luxus anyagok a nemes minőségi tapétákhoz

A luxus tapéta értékét sok ügyfél összetevője határozza meg. Tapéták esetében általában különbséget kell tenni az alapanyag és a felületi anyag között. A tapéta  boltban luxus tapétaként állnak papír tapétaként és vlies tapétaként. A felületek széles választékát kínálják a modern és rendkívül exkluzív anyagoknak. Válasszon ezek közül:

Természet tapéta háttérképek:

 

A fent említett háttérképek mindegyike egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, így tökéletesen megfelel a luxus tapéták iránti igényeknek. Azonban a különböző anyagok eltérő követelményeket támasztanak a feldolgozás és a tisztíthatóság tekintetében. Érzékeny felületek, mint például üveggyöngyök, állományok, különböző természetes és textilszálak, fém és effekt fóliák különös figyelmet igényelnek a telepítés során, és nem alkalmasak nedves tisztításra az anyag természetéből adódóan. Pontos információ megtalálható a megfelelő cikk leírásában.   A luxus bőr tapéta bőrből készült, és mosható felülettel rendelkezik. A termékcsalád tartalmaz mosható formatervezett vinil tapétát is, pl. A Versace luxus márkából.

Érzéki luxus hatások, struktúrák - Finomított luxus tapéták

Luxus tapéták a szó minden értelemében ragyognak a finomságukkal,  a különleges nyomástechnikával, a zománcozott és felhalmozódott felületekkel, az irizáló üveggyöngyök, a csillámló kövek, az ezüstszálak, a fémfestékek, az irizáló és holografikus hatású felületek, a beépített domborművek és a dombornyomás. Színnel és mintával kombinálva, nemes háttérképeket hoztak létre, amelyek a lakóhelyet biztosítják. Mielőtt megrendelné kedvenc luxus tapétáját, lehetősége van arra, hogy az üzleteinkben megtekintve, katalógusból helyes döntéseket hozzon azért, hogy a textúra és a vizuális hatás szempontjából jobban megismerhessék a különleges tapéta felületet.

A luxus tapéta minőségi jellemzői és funkcionális tulajdonságai

A felületi anyag minősége egy oldal, de meghatározza a luxus tapéta funkcionális értékét is. A tapéta luxus háttérképek minőségi szempontból minden szinten különlegesek. Vízálló vagy mosható, fényálló, lángmentes, fizikai hatásnak ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Kiváló berendezés, falburkolat az üzleti és recepciós szobákban, a luxus tapéta

A fényűző tapétákat kiemeli a termékminősítés vagy a magas színvonalú szolgáltatások minősége. Reprezentatív formatervezési eszközként is elsődleges választás. Ez lehetővé teszi, hogy a kiállítási és értékesítési helyiségek falai a reflektorfényben helyezkedjenek el, és aláhúzzák, kiemeljék az értéket, például ha olasz bőrcipőket vagy briliáns ékszereket árul. Készítsen tökéletes környezetet a Weddingplaner, miniszteri, vezérigazgatói irodához, az elbűvölő bárhoz, a finom ínyenc étteremhez vagy a luxusszálloda számára. Bárhol, ahol az ügyfél királynak érzi magát, úgy érzi, hogy ilyen, a luxus tapétával tapétázott helyen a különlegesség veszi körül. Ez vonatkozik a konferenciákra, találkozókra és fogadókra is, ahol fontos döntéseket hoznak potenciális partnerekkel és szponzorokkal.

 

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád Tel: +36 1 788 5095.