Ha a tapétázási munka, falkialakítás „túl sok” számodra,akkor a szekrények tapétázásával hatásos kiemeléseket adhatsz. Az unalmas előlapok pimasz graffiti mintákat, színes grafikákat és szokatlan mintákat tapétázz a bútor felületekre, hordozónak. Hogyan működik, az a bútorok tapétával történőtapétázásával, díszítésének útmutatójából derül ki . Vásáolj pl. öntapadós tapétát, poszter tapétákat.

Menő stílus a menő szörfösöknek: A tenger hullámai által borított, viharvert fa deszkák a szörfrajongók kedvelt tapétamintája. Ez lehetővé teszi, hogy hangulatos kiemelő falat hozzon létre. Tipp: fűrészeljen ki egy dekoratív szörfdeszkát faforgácslapból, díszítse graffiti tapétával vagy speciálisan festett szörflogóval, és lazán támaszkodjon rá.

Divatidő: divat, kozmetikumok, parfüm, táskák, cipők, kiegészítők – mindezek a motívumok megtalálhatók a design tapétákon, és a lányok ifjúsági szobáját a végső divatzónává varázsolják. A megvilágított színházi tükörrel ellátott fésülködőasztal remekül mutat a stílusos kiemelő falon. És olyan praktikus.

Függöny a saját tapéta kialakításához az ifjúsági szobában. Vicces, szokatlan, kicsi és nagy, történelmi vagy modern keretes tárgyak kínálják a legjobb helyet kedvenc képeknek, pillanatképeknek, kisebb posztereknek, emléktárgyaknak. Mindig állítsa a falhoz…