Egy bizonyos időszakban amikor a szándékosan szervezett bizonytalanság milliomosa egy nevetséges keresztapa volt az 1930-as években és élte mindenható életét, saját arculatára alakította a környezetét. De nem csak ebben a korban voltak a hatalom habzsolásától megrészegült milliomosok és politikai potenták.  Ez a keverék tükröt állít egy korszakról, egy miliőről és egy hozzáállást mutat a mai élethez, melyek egyesülnek az egyedi stílusban, egy különleges világban, amely meghívja Önt elmerülni ebben az életérzésben. Az úgynevezett bordó életérzésről van szó.

A Pin-Up Girlhez hasonlóan a bordó is csak játszik az érzéseinkkel. Nem minden látható, csak annyira amennyire szükség van ahhoz, hogy segítsen a képzeletnek egy csomó erotikus, titokzatosan csábító és egy kis dandy csillogás elérésében. Bordó játszik azzal a céllal, kockázattal és meglátással, hogy a tapétázott falalak érzelmei jobban elrejthetők legyenek. Összpontosított életérésről van szó, hogy ez igaz-e vagy sem, szó szerint rejtve marad a tapétázott falak sötétjében.

A bordó tapéta nem csupán egy megjelenés, hanem az érzelmek jelenléte. Arról szól az egész törekvés, hogy megfelelő légkört, hangulatot, érzelmet alakítsanak ki a falfelületeket borító stílusos bordó tapétákkal, poszterekkel.Meleg színek és matt felületek, piros és narancssárga fényben, kis sötétségben, lágy átmenetekkel. Bársony és selyem, virágos velúr tapéta, szőnyegek, nehéz függönyök, elmosódott lámpafény, egy kis giccs itt-ott, és egy nehéz kristály csillár. Ez egy tökéletes környezet vagy egy hangulatos nappali lehet.

Komolyra fordítva a szót a mai világunkban és a mindennapokban, a szoba jó hangulata nagyban hozzájárul a tapéta lényegéhez. A nem szőtt, vlies vagy a velúr tapéta ismétlődése nemcsak kétdimenziós megjelenésű hanem textil felületű is, ezért tapintásúk érzelmi szálakat pendít meg. Ez egy kényes megkönnyebbülésnek felel meg.  Finoman kinyúlva a szobában a fal felé fordulva nem csak a szemnek, hanem a kéz érintésnek is kellemes érzést kínál. Ezek a bordó tapéták meghívják a nézőt arra, hogy jól érezze magát ebben a mai elérhető luxus környezetben, melyet a Hajlék-2000 Kft tapéta üzletei és web áruházai kínálnak.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Nem számít, hogy nyilvános helyen vagy privát hálószobájában keresi az új életérzést, a bordó tapéta nagyon különböző helyszíneket hozhat létre a környezetében. Ezek lehetnek a bár, a színházak, hotelek előcsarnokai, szállodai szobák, vagy a saját hálószobája és a nappali szobái. Legyenek a pihenés helyszínei, amelyek intimitást és ismertséget sugallnak. A növekvő globális társadalmi viszonyok idején a visszavonulás fontossága a világban végremenő tébolyda miatt egyre növekvő szerepet játszanak. Ezek lehetnek vagy nem lehetnek a saját négy falán belül.

Kulcsszó a szórakoztatás. Egy szó, amely már kissé elavult, de egy nagyon korszerű jelenséget is tükröz, az örömöt és a felelősségteljes időtöltést, amely semmit sem követel tőled. Üljön vissza a székébe, kapcsolja ki magát vagy álljon fel és ne gondoljon a munkára, csak éljen a világban, lógassa a lábát és kényelmesen érezze jól magát. Vegye körül magát bordó tapétával.

A Bauhaus barátai és a minimalizmus nem igazán kapják meg a megtisztelő figyelmet az igényesen tapétázók körében, de a bordó inkább a rokokó pompás buzgóságára emlékeztet és idézi a viktoriánus korszak szépségét. De még a legbiztosabb pluralista is igényel egy kis szünetet, amikor elfogyasztja vodkáját, a felesége és egy koktél társaságában a bordó tapétával tapétázott bárjában. 

 

Bordó tapétákkal kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft.

 

„MINDENÜNK A TAPÉTA”