Az életünk idejének majdnem a felét a hálószobánkban alvással töltjük az ágyunkban. A kiváló minőségű ágybetét mellett nagy jelentőségű a hálószoba dizájn tapéta, ami körül vesz bennünket  és érzelmeket közvetít. A színek és a 3D tapéta mintázatok emelik a hálószoba tapéták reprezentatív jellegét.

A hálószobák legyenek design oázisok, amelyek harmonikus benyomást keltetnek. Ezek eléréséhez különböző stílus és design megtalálható a hálószobában található tapétákon. Ezek lehetnek barokk, retro barokk, romantikus vagy country…

Vizsgáljuk az alvó ember tevékenységét a hálószobában. Lehunyja a szemét és álomra hajtja a fejét. Van aki olvas, TV-t néz, partnerével gondolatot cserél, vagy élvezik egymás társaságát. Sokan nehezen pihennek és alvászavarokkal küzdenek.  A hálószoba legyen egy másik világ amely, segít kikapcsolni és elaludni. Ösztönözze a pozitív gondolatokat és akadályozza, meg a negatív folyamatokat.

A hálószobában a tapéta dizájn ne legyen erőltetett, mert a kevés néha több, a közmondás szerint. Bútorok, textíliák és a hálószoba tapéták színének harmonizálnia kell egymással és figyelni kell arra, hogy ne legyenek erős kontrasztok. Az egyszerű praktikus kényelmes bútorok, kevés díszítéssel, szép hálószoba tapétákkal hozzájárulnak a pihenéshez és a nyugodt alváshoz. Szellemi tevékenységünk nem tud leállni ha káosz veszi körül bennünket, ezért fontos a harmonikus rend kialakítása. Fontos a hálószobák kialakításánál a megfelelő szoba belméret kialakítása, a megfelelő levegő biztosítása érdekében. Fontos a megfelelő szellőztetés a nyugodt alvás miatt.

Ha hálószoba csendes pihenés helyével kapcsolatos kérdése van?

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk.  
Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. 
Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft.
„MINDENÜNK A TAPÉTA”