A tízéves kreatív TAPÉTA DESIGNER CSAPAT gondoskodik a holnap falitrendjeiről és új tapéta kollekciókat fejleszt. A mélynyomást és a szitanyomást ötvöző modern gépparkkal különféle tapétaminőségeket képes előállítani. Kiváló minőségűek a vlies tapétái.

Az UGÉPA a környezetre is gondol. A franciák a magas környezeti minőségre támaszkodnak a termeléstől a szállításig és az energiaellátásig, és környezetbarát módon viselkednek. A felhasznált festékek vizes alapúak és az oldószerek használata teljesen leállt. Ezenkívül a tapétákon FSC® címke is található, amely tanúsítja a felelősségteljes erdőgazdálkodást és segíti a természet, fa túlzott kizsákmányolását. Az UGÉPA tapéták CE-jelöléssel is rendelkeznek, ezért nem jelentenek veszélyt az emberekre, az állatokra, a környezetre és a vagyonra. Az illékony szennyező anyagok kibocsátási szintje nagyon alacsonynak minősül.

Az Ugépa elnyerte az "Entreprise du Patrimoine Vivant" (EPV) (Kulturális Örökség Vállalat) állami címkét, amelyet kitűnő kézműves és ipari know-how-val rendelkező francia vállalatok tiszteletére hoztak létre. A címkét viselő vállalja, hogy Franciaországban folytatja a termelési tevékenységeket és előmozdítja a francia identitást. A "Vive la France" jelmondatához igazítva, Ugépa így nemzetközileg felhívja magára a figyelmet és lehetővé teszi a világnak, hogy megismerje a törekvéseit és részt vegyen a világ nagy tapéta gyártóinak a tapéta piacán.
UL50501 Hexagone Ugepa TAPÉTA, vinil FELÜLETŰ tapéta, a háta vlies gyapjú rostos környezet barát anyagból készült.

tulajdonságok
Színkategória: Kék - szürke, ezüst
Kedves: Kő, grafika és geometria TAPÉTA MINTA
Felső rétege:
Vinyl bevonat, nagy kopásállóság, mosható felület
Hordozóanyag: növényi rost, vlies
Tekercs mérete: 10,05 x 0,53 méter

UL50501 Hexagone Ugepa tapéta, vinil felületű és vlies hátú tapéta
Az Ugépa "Hexagone" kollekciójának tapétái geometriai motívumokat mutatnak, sokféle formában, színben és méretben. Fémes megjelenésükkel, csillogó elemekkel, szerkezetükkel és kontrasztos színeikkel háromdimenziósnak tűnnek és abszolút figyelemfelkeltőek.
Több tekercs szállítása egységes gyártási számmal történik. A tapétatekercsek gyártási száma azonos. Ezek megtalálhatók a tapéta beillesztéséi jelölésén. Utánrendelés esetén kérjük, adja meg ezt a számot, hogy elkerüljék a színeltéréseket.
Minta eltolása: Eltolás - 26,5 cm

Felhívjuk figyelmét, hogy a kép színeit kissé hamisíthatja a monitor, és eltérhetnek az eredeti színektől, ezért kérjük tekintse meg üzleteinkben az eredeti tapétákat gyári katalógusainkban. És ne felejtse, hogy „MINDEN FALRA VAN TAPÉTÁNK”