Nem csak a felhők fölött van a határtalan szabadság, mivel a "Lucy in the Sky" biztosítja, hogy a mennyei megjelenés a saját négy szobája falán valóra is váljon. Ez a modern tapétakatalógus friss és lélegzetelállító látványt mutat be, melynek élénk színei és mintái egész évben nyarat idéznek a házban.

A gazdag virágköltemények, a színes akvarellek és az iparművészek által készített nyakláncok új életet varázsolnak a tapéta katalógus lapjaira.

A lágy színek, mint a rózsaszín és a sárga, finom hangzással kombinálódnak. Vannak például fényes édességfű, fukszia, türkiz vagy világoszöld színek. Az antracit sötét hátterében még jobban ragyognak a színek. Fontos az egyedi falak bemutatására, vagy a kis helyiségekbe felragasztott tapéták szemet gyönyörködtető tündöklése. Azért folyik a tapétázás,hogy mindenki jól érezzei magát mint egy nyaralási paradicsomban. Lucy az égen pálmafákra és trópusi növényekre összpontosít. A tapéta színes és káprázatos annyira, hogy többször is meg akarom nézni. Összeegyeztethetőek az élethű motívumok a flamingokkal és papagájokkal, amelyeket ecsettel festettek.

Annak érdekében, hogy a megjelenés harmonikus legyen, sima háttér tapéták is vannak, amelyek felveszik az összes árnyalatot a mintákból. Ez nagy kreatív szabadságot teremt az élet, az étkezés és a hálószobák számára. A diszkrét megjelenést kedvelők számára a tapéta katalógus gyűjtemény természetes bézs színe, természetes hangokat is kínál. Lucy a Sky-ban is csodálatosan száll le a földre, vagy a mennyekbe.

A tapétákat forgalmazza a Hajlék-2000 Kft. üzletei és web áruháza. www.tapetacentrum.hu, www.tapetacenter.hu ,www.tapetuzlet.org, www.tapetaonline.hu, www.tapetabolt.com

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, telefon: +361 788 5095