Geometriai tervezésű tapéták lehetnek körök, vagy több minta alkotó keveréke, melyek trükkös elrendezéssel új geometriai tapéta formációt hoznak létre. Az alap és minta színekkel kombinálva ez egy  fontos folyamat amelyek kialakítják a tapéta mintákat. Háromszögek és téglalapok keverednek, kapcsolódnak a vonalakhoz, a négyzetek vidáman illeszkednek. A motívum illusztrációk is geometriai formába rendeződnek és egyértelmű harmóniát hoznak létre.

A geometrikus tapéta minták nagyon pontosak és ez teszi őket nagyon különlegessé. Optikai illúziók a szobákban, irodában, iskolában geometrikus  tapétákon  új dimenziót hoznak létre a geometria művészetében. A precíz formájú tapéta minták illuzórikus hatást fejtenek ki egyedi elrendezéssel, amelyek szemet gyönyörködtetőek. A mélység szívó hatása, a háromdimenziós meglepetések, csodálatos optikai illúzióihoz vezetnek. Fekete-fehér vagy színes  Victor Vasarely után olyan új tapéta minták jelennek meg, amelyek erős térbeli dinamikát fejtenek ki. Művészeti tapétázott alkotások jelennek meg a falakon, hálószobában. Nagyon szép és kifejező.

A tapétaboltunkban különféle geometrikus tapéta mintákat rendelhet, amelyek lenyűgözi a kedves tapéta vásárló szemét. A színekkel és hatásokkal kombinálva a geometriai tapéta minták serkentő életérzést teremtenek a szobák falán.

Geometrikus stílusú virágok a skandináv stílus és modern vintage megjelenése a boltunkba megtekinthető. Ezeket a tapétákat és posztereket közvetlen Svédországból szállítjuk a kedves vásárlóink számára. A skandináv megjelenés az 1960-as évek óta svéd tervezéssel rohamosan fejlődik. Ez a stílus tiszta, világos és funkcionális a bútortervezésben, trendi a tapétákon és foto tapétákon, posztereken. A szigorú vonalak, trapéz alakú elemek, az egyenes felületek és a hengeres testek kombinációja időtlen és modern. A fehér, világosszürke és pasztell színek állítják be az alapot, de a sötét színek, mint a fekete, a gyöngyház vagy a mályva is gyakran harmonikusan kombinálódnak az élénk színekkel. A tapéta minták háromszögei, csíkok és az avantgárd grafikái vagy pontok és körök sziporkáznak a tapétákon. A skandináv dizájn absztrakt virágelemei áramlanak a tapéta dizájnba. A vintage megjelenése meleg és minden ízlésnek megfelelő a tervezése. Különböző tapéta stílusok ötvözik a múltat és a jelent. Ezek közé tartozik a kapitalista világ kopott stílusú ipari megjelenése, a jómódban élők luxus kopottsága.

Ha geometrikus tapétával kapcsolatos kérdése van? Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@tapetacenter.hu címünkre és a lehető leggyorsabban válaszolunk. Beszélhet velünk az üzletben, vagy a +361 788 5095 telefonszámon. Nyitva tartás: 09:00 - 18:00  hétfőtől péntekig. Szombaton: 09:00 - 13.00-ig

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető, Hajlék-2000 Kft. „MINDENÜNK A TAPÉTA”