Miután egy évtizedes hűvös szürkeárnyalatot otthonainkban tapétáztuk, vágyunk a föld saját színskálájára. A földet és természetet, ahol jól érezzük magunkat. A Pigment Trend 2020 - csodálatos, kortárs árnyalatok gyűjteménye, melyet Tudatos Életnek nevezünk - éppen erre vágyódtunk.

A „Tudatos élet” tapéta kollekcióban nyugodt, harmonikus hangokat talál a svéd tájból, egy földi otthoni házhoz, friss lélegzettel. Színek, amelyek díszítik a falakat az erdő, a talaj és a víz különböző energiáiból. A természettel összhangban lévő harmonikus élet árnyalatait gondosan választják meg, hogy a helyiségben megfelelő atmoszférát hozzanak létre.

- Svéd természetünk változó hangulatának ihlette és öt földes és harmonikus színt készítettünk, amelyek megteremtik az otthoni hangulatot 2020-ban. Színek, amelyekben minden szín különleges energiát és hangulatot teremt a szobában. A Tudatos Élet lényege a jó érzés, ezért hagyja, hogy szíve állítsa be otthonának hangját. Hozzon létre egy helyet, ahol lélegzik - mondja Ulrica Hurtig designer tervező, a Borastapeter vezető tervezője.

A Tudatos Élet trend színei január közepén jelennek meg, és a Pigment kollekcióhoz tartoznak.