a Borastapeter elindítja a trendeket, amelyek öt egyszínű tapétából állnak, matt, bársonyos felülettel, keresse üzleteinkben

A Boråstapeter évek óta egyszínű tapétákat készített Pigment kollekció néven, amely egyszínű tapéta, természetes és elegáns színekkel, amelyek lehetővé teszik a belső beszélgetést.

A Pigment legkedveltebb tulajdonságokkal rendelkezik - bársonyos, sima felületek és tapintható melegség, öt gondosan kiválasztott, kortárs színben.

Algák tapéta szín Képzeljen el egy életre szakító korallzátonyt, amely a színes pompájában megvilágítja a türkizkék vizet. Ez a világos, enyhébb árnyalat harmonizál a sárga és a zöld színnel, és tökéletes egyensúlyt teremt a meleg és a vibráció között.

Korall tapéta szín A tenger végén a szemet vonzó, rózsaszínű korallzátonyt vonza. Az őszibarack és a málna hangok vizuális energiát adnak a tapétának, míg a telített rózsaszín árnyalatok tökéletes tapétává teszik, ha egyensúlyt akar létrehozni a helyiség többi színe és a felületek anyaga között.

Minty-tenger tapéta szín Amikor a víz és a napfény találkozik, izgalmas dolgok történnek. A klasszikus kék és zöld hangok oda-vissza áramlanak, mint az árapály, telített menta zöld árnyalatot képezve. Fantasztikus szín, kontrasztos, sötétebb fákhoz igazodnak, például teak fa és tölgy.

Mély zöld tapéta szín Az árnyalatok és a szín- és fényváltozások teszik a tengert annyira lenyűgözővé. A merész, mély zöld árnyalat ezeket a színeket és árnyalatokat ünnepli. A bársonyos felületével a tapéta lenyűgöző látványmélységet biztosít - mersz-e meríteni ebből a szoba összes falára?

A mélytengeri tapéta szín könnyű, enyhe kék hangok időtlen klasszikusok - és a Mélytengelynél ez a klasszikus új csavarodást kap. Mélyebb, sötétebb és közel szilárd érzelemmel bír, ez egy olyan tapéta szín, amely benyomást kelt és kiegyensúlyoz a kék és a fekete között, akárcsak maga az óceán, amikor, kis fényeltolódásokat tükröz.