Vlies tapéta

2014-01-22 15:10:53, írta: Mészáros Árpád

A tapétapiac sokszínűsége és vlies tapéta - A vlies tapéta „madártávlatból” Igazi szép szoba tapéta A tapéta már az európai megjelenésétől kezdve – különös tekintettel a tizenkilencedik század végétől érzékelhető hatásának köszönhetően - kedvelt díszítő bevonata lakóhelyiségeinknek. Általánosságban véve a technológia fejlődésével, valamint az életkörülmények javulásával egyre több helyen kerül alkalmazásra. Ezzel összefüggésben nem véletlen, hogy megjelenésének változataival és sokszínőségével, illetve mintázatának legkülönbözőbb variánsaival kezdettől fogva követte a mindenkori divatirányzatokat. Ezért van az, hogy az egyes tapétatípusok választéka mára már elbizonytalanítóan bőséges. Az elmúlt tíz évben folyamatosan kiszorította a vlies tapéta a papír tapétát a piacról, az egészségtudatos és környezettudatos tulajdonságaival. Jelen pillanatban a választék 80%-a vlies tapéta. A kívánalmainknak megfelelő tapéta és tapétatípus kiválasztása elsősorban a tapétával szemben támasztott felhasználási igényeinknek megfelelően történik és az esetek...


Tovább olvasom

Björn Nilson a Boratapeter vezető tervezője.

2013-12-15 14:14:53, írta: Mészáros Árpád


Björn Nilson a Boratapeter svéd tapéta gyár vezető dizájner tervezője. Munkái és a harmonikus világ összekapcsolódik a Skandináv tapétákkal. Öröm nézni az elkészült munkákat.


HANNA WERNING harmadik kollekciója.

2013-12-15 14:10:18, írta: Mészáros Árpád


THE NEW COLLEKTION a HANNA WERNING designer harmadik tapéta kollekciója. Elkészült munkája alapján bátran kijelenthetjük, hogy Ő a skandináv és svéd tapéták nagy szakértője. Ebben a munkájában a Borastapeter gyár a partnerére talált. Munkásságát jelzi, hogy háromszoros ELLE ENTERIÖR DESIGNPRIS győztes.




Bejegyzések



© Copyright 2013 Hajlék-2000 Kft. Tapétacenter csoport
Vásárlási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat